Υλικά 750 γρ. φιλέτα λευκού ψαριού, κομμένα σε μακριές λωρίδες 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλ. τσαγιού κορν φλάουρ 1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ 1/4 κ. γλ. πάπρικα 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 φλ. τσαγιού κρύα μπύρα light Εκτέλεση Βάλτε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα και ζεστάνετέ το μέχρι να κάνει φουσκάλες. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα των φιλέτων, κόψτε τα σε λωρίδες με μήκος και πλάτος τουλάχιστον 2,5 εκατοστών. Τοποθετήστε τα φιλέτα ψαριού σε μια χαρτοπετσέτα και στεγνώστε τα. Αλατοπιπερώστε και στη συνέχεια πασπαλίστε κάθε φιλέτο με λίγο αλεύρι. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τη μπύρα στο μείγμα αλευριού και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να έχετε ένα ελαφρώς παχύρρευστο, λείο μείγμα. Αν είναι πολύ πηχτό, προσθέστε λίγη ακόμη μπύρα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του λαδιού για να βεβαιωθείτε ότι […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.